Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ένα μεγάλο δυναμικό ΟΧΙ * στην Δεξιά παράταξη και ιδεολογία (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ και λοιπά) που μας έφερε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ...



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πούμε 
ένα μεγάλο δυναμικό ΟΧΙ 
* στην Δεξιά παράταξη και ιδεολογία
 (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ και λοιπά) που μας έφερε  την
ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  
~~~
 στηρίζουμε την ελπίδα για το αύριο 
σε μια κυβέρνηση Συνασπισμού Αριστερών
 και Προοδευτικών δυνάμεων
για να βγει ο ελληνικός λαός από το αδιέξοδο που τον έβαλαν 

~~~
  Απόκομμα δημοσιεύματος  
Στην τελική ευθεία για τις πρώτες εκλογές υπό το άγρυπνο βλέμμα της τρόικας βρίσκεται η Ελλάδα, ελέω αυτών που την οδήγησαν στο μνημόνιο και τώρα διεκδικούν και πάλι την ψήφο των Ελλήνων. 
Όλα δείχνουν πως η προεκλογική περίοδος θα σημαδευτεί από τις συνεχιζόμενες δηλώσεις των δανειστών που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραμερίσουν για λίγο, ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές υπό φυσιολογικές συνθήκες. 
Ο Γερμανός υπουργός Β. Σόιμπλε επανέρχεται συνεχώς με δηλώσεις που δεν αφήνουν...κανένα περιθώριο για χαλάρωση και υπεραμύνεται της εφαρμοζόμενης πολιτικής, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. 

Ο Γερμανός υπουργός των Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε απορρίπτει και αυτός μετά τον Γιοργκ Άσμουσεν της ΕΚΤ το ενδεχόμενο ενός «Σχεδίου Μάρσαλ» για την Ελλάδα, καταργώντας ουσιαστικά τις δεσμεύσεις της 27ης Οκτωβρίου και τις θριαμβολογίες Παπανδρέου – Βενιζέλου περί «ευρωπαϊκού Σχεδίου Μάρσαλ». 

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μορς δεν χάνει ευκαιρία να επαναλαμβάνει πως, παρά την πρόοδο, το «ελληνικό πρόβλημα» δεν έχει ξεπεραστεί, παραπέμποντας στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.
_________________________


~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αν δεν ψηφίσουμε ΤΩΡΑ (τα δυο μεγάλα κόμματα) τους βγάζουμε από την βουλή η οποία φτιάχτηκε από τον λαό για τον λαό.  
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου